Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Op zoek naar een mooie aluminium lichtstraat?

Ben jij voor je huis, veranda of bedrijf op zoek naar meer licht in je interieur? Dan ben je nu op het juiste adres aangekomen. Bij De Koepelkampioen vind je namelijk een groot aantal verschillende producten op het gebied van de mooiste koepels en lichtstraten. Met een aluminium lichtstraat voeg je echt iets moois en unieks toe aan je interieur. Een prachtige manier om extra licht in je huis toe te laten, waarbij je er ook nog eens op kunt rekenen dat je bij ons niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Wij leveren echte kwaliteit en strak design in een mooie lichtstraat van aluminium!

Een ruim aanbod aluminium lichtstraten

We hebben bij De Koepelkampioen vele jaren ervaring met het installeren van koepels, aluminium lichtstraten en meer. Indien je een plat dak heeft, dan is een aluminium lichtstraat een perfecte oplossing. Hiermee haal je namelijk veel licht je huis binnen, waarbij zo’n lichtstraat van aluminium er simpelweg ook nog eens heel mooi uitziet. Op onze website vind je hier enkele voorbeelden van. We komen graag een keer bij je langs om de mogelijkheden met je door te nemen en samen met jou te bekijken hoe groot jij je straat wil hebben.

Meer weten over onze aluminium lichtstraten?

Neem vandaag nog contact met ons op indien je meer wil weten over de lichtstraten die wij je kunnen leveren. We leveren kwaliteit waar je jarenlang van gaat genieten. We leveren onze aluminium lichtstraten dan ook altijd met een garantie van 5 jaar. Onze producten zijn mooi en veilig, waarbij je altijd inspraak heeft over hoe het er allemaal precies uit komt te zien. We horen graag van je als je hier meer over wil weten!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.