Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

De mooiste budget lichtkoepels voor je huis

Ben je op zoek naar een mooie lichtkoepel, maar heb je hier geen heel groot budget voor? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Koepelkampioen. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende koepels en lichtstraten voor je klaarstaan. We nemen graag eens de mogelijkheden met je door, zodat je de keuze kunt maken voor een lichtkoepel die bij jouw budget past. Elke lichtkoepel die wij leveren wordt met de grootst mogelijke zorg bij je geinstalleerd, zodat je er helemaal zeker van kunt zijn dat je hier straks optimaal van gaat genieten. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen en al jouw vragen op ons afvuren!

Budget lichtkoepels van De Koepelkampioen

Dat een mooie lichtkoepel voor je huis of bedrijf helemaal niet duur hoeft te zijn, merk je als je een kijkje komt nemen bij De Koepelkampioen. Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle verschillende koepels die wij klaar hebben staan. Houd hierbij wel rekening met een aantal zaken. Is de koepel bedoeld voor meer licht in je huis, of wil je deze gebruiken bij je veranda? Bekijk goed wat de afmetingen moeten zijn en denk ook eens na over het soort lichtkoepel wat je wil hebben. Wij sturen je dan specificaties voor de uitsparing en opstand. Als jij er dan voor zorgt dat deze wordt aangebracht, komen wij langs met de koepel om deze te plaatsen.

Een lichtkoepel voor jouw budget

Het monteren van de lichtkoepel wordt door onze ervaren monteurs uitgevoerd. Zij zorgen ervoor dat dit snel en grondig gebeurt, zodat jij er ook in no time van je nieuwe lichtkoepel kunt gaan genieten. Je zult dan merken dat het extra licht in je huis echt een geheel nieuw elan aan je inrichting geeft. We hopen dan ook snel van je te horen en staan altijd klaar om je meer te vertellen over onze mooie budget lichtkoepels. De Koepelkampioen is de specialist op het gebied van betaalbare lichtkoepels voor heel Nederland.

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.