Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een daglichtbuis voor je huis

Ben jij voor een bepaalde ruimte in je huis of bedrijf op zoek naar een goede manier om hier daglicht binnen te laten komen? Dan ben je bij De Koepelkampioen aan het juiste adres. We hebben namelijk meerdere opties voor je klaarstaan, waarbij je er altijd op kunt rekenen dat deze geheel professioneel en veilig wordt aangebracht. Voor een huiskamer of veranda is een mooie koepel een goede optie, maar als de ruimte een stuk lager ligt, dan zou je eens een daglichtbuis kunnen overwegen. Dit is een speciale buis die daglicht kan brengen in ruimtes die tot wel tientallen meters onder het dak bevinden. Zo kun je bijvoorbeeld mooi licht in een kelder binnen laten komen.

De mooiste daglichtbuizen bij elkaar

Voor de beste kwaliteit op het gebied van koepels en daglichtbuizen ben je bij De Koepelkampioen altijd aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring met het plaatsen van dit soort verlichting en raden je dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard kun je hier dan ook even contact met ons over opnemen, zodat wij samen met jou kunnen bekijken wat je allemaal voor mogelijkheden hebt in je huis. We hebben door de jaren heen heel wat lichtkoepels en lichtbuizen geplaatst en weten dan ook wat in jouw situatie de beste optie is.

Een daglichtbuis voor een plat dak

Een daglichtbuis op een plat dak behoort bij De Koepelkampioen ook tot de opties. Hier hebben we het ook graag met je over, zodat jij weet wat hier allemaal bij komt kijken. Op onze website vind je duidelijke voorbeelden van alle verschillende mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Neem hier dan ook gewoon even een kijkje om te zien wat voor optie het beste bij jou past. Bij ons mag je rekenen op kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. We leveren producten voor elk budget, of het nu om een daglichtbuis gaat of om een mooie koepel voor boven je huiskamer!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.