Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een daklicht voor je platte dak

Ben jij op zoek naar een mooie manier om daglicht in je huis binnen te laten komen? Als je een plat dak boven je huis, woonkamer of veranda hebt, dan hebben wij hier wel een perfecte oplossing voor. Kies er gewoon voor om een daklicht op een plat dak te laten monteren. Hiervoor ben je bij De Koepelkampioen aan het juiste adres. We hebben een groot aantal verschillende koepels in ons assortiment, waarbij je er altijd op mag rekenen dat we deze professioneel en veilig bij je komen installeren. Neem rustig de tijd om eens in ons assortiment te kijken wat we hier allemaal klaar hebben staan.

Een mooi daklicht voor platte daken

Als jij op je platte dak een daklicht wil laten installeren, dan raden we je aan om daarvoor even contact met ons op te nemen. We nemen dan graag alle opties die we voor je klaar hebben staan met je door, zodat jij zeker weet wat voor daklicht er het mooiste op je dak zal staan. Wij hebben voor plat dak een daklicht dat helemaal op de stijl aansluit. Je kunt daarbij kiezen voor een mooie koepel, of bijvoorbeeld een lichtstraat. Alles om ervoor te zorgen dat je straks prachtig licht in je huis hebt waar je nu optimaal van mag genieten. Bij ons vind je die mooie daklichten dan ook nog eens tegen scherpe prijzen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het budget te ver oploopt. Sterker nog, bij ons vind je de laagste prijzen van Nederland!

Meer weten over een daklicht voor platte daken?

We hebben altijd mensen voor je klaarstaan die graag eens met je in gesprek gaan over je daklicht. Specialisten op het gebied van alles wat met daklichten te maken heeft en dit deze kennis graag met jou delen. Per slot van rekening gaat het erom dat jij straks een mooi daklicht op je huis hebt! We leveren al onze daken uiteraard met montage en een garantie van 5 jaar. Zo heb jij het vertrouwde gevoel dat je een mooi product in huis hebt gehaald. Of eigenlijk op je huis natuurlijk!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.