Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een mooi dakraam voor een plat dak

Ben jij op zoek naar een natuurlijk vorm van licht in je huis? Als je huis of veranda is voorzien van een plat dak, dan hebben wij hier een goede oplossing voor. We hebben bij De Koepelkampioen namelijk de mooiste koepels voor je klaarstaan. Prachtige dakramen, koepels en lichtstraten die wij graag voor je komen monteren. Zo haal jij een vorm van verlichting in huis die er prachtig uitziet en waar jij straks optimaal van gaat genieten. Meer weten over de mogelijkheden die je op het gebied van een dakraam voor een plat dak allemaal bij ons hebt? Dan neem je gewoon een kijkje op onze website, of neem hier even contact over op met ons.

Aan de slag met een platdakraam

We helpen jou graag aan mooi dakraam voor een plat dak. Waarom zou je de ontelbare mogelijkheden die jouw plat dak jou kan bieden ook niet geheel benutten? Wellicht heb je zelf al een idee wat voor platdakraam je op je huis wil hebben. Neem dan een kijkje bij ons assortiment om te zien of we een oplossing hebben die op jouw wensen aansluit. Maar je kunt er ook voor kiezen om op onze site te kijken en daar inspiratie op te doen. Of bel eens met een van onze specialisten. Samen nemen we dan de opties door en bekijken we wat voor plat raam het beste op jouw dak geplaatst kan worden.

Het voordeligste dakraam op een plat dak

Bij De Koepelkampioen haal je niet alleen de mooiste dakramen in huis, maar ook nog eens de voordeligste. Want ondanks dat wij altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren, vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen. Al onze prijzen zijn stuntprijzen, die we niet maar tijdelijk voeren. Laat je verrassen door de prijzen die we voor onze ramen vragen! We hebben vele jaren ervaring met het monteren van dakramen, maar ook met het geven van advies over het beste raam. We hopen dan ook jou binnenkort bij ons als klant te mogen begroeten!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.