Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

De goedkoopste lichtstraat voor je woning of veranda

Ben je op zoek naar een mooie lichtstraat voor in je huis, of boven je veranda? Neem dan gewoon even een kijkje in het assortiment van De Koepelkampioen. We hebben namelijk een ruim assortiment aan koepels en lichtstraten, waarbij we hopen dat ook jij hier de perfecte lichtstraat voor jouw huis gaat vinden. Bij ons vind je een goedkope lichtstraat van de hoogste kwaliteit. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de lichtstraten die wij verkopen van mindere kwaliteit zijn, we leveren prachtige, veilige producten waar je ook nog eens vijf jaar garantie op krijgt! Het is zodoende zeker de moeite waard om even een kijkje op onze website te nemen.

Een lichtstraat die goedkoop is

Als je de keuze maakt voor een lichtstraat, dan haal je natuurlijk licht je huis binnen. Je kunt er daarbij zelf voor kiezen hoeveel licht je wil hebben. De lichtstraat komt in verschillende afmetingen, zodat je zeker weet dat deze net zoveel licht geeft als je maar wenst. We maken de lichtstraat ook helemaal op maat voor jou. Meet zelf alvast even op hoe groot de lichtstraat moet worden en wij gaan hiermee aan de slag. Als je hier meer over wil weten, dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. We helpen je graag aan een lichtstraat die helemaal op je wensen aansluit.

De goedkoopste lichtstraat van Nederland

Per vierkante meter leveren wij de goedkoopste lichtstraat of koepel van Nederland. Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment als jij wil zien welke stijlen wij allemaal voor je in petto hebben. Wij hebben als doel om eenvoudig eerlijke producten te leveren aan onze klanten, dit allemaal tegen de laagste kosten die er te vinden zijn. Maar die lichtstraat die goedkoop is leveren wij wel met een professionele montage en materialen die tot het beste behoren wat er te krijgen is. Die mooie, goedkope lichtstraat haal je dan ook bij De Koepelkampioen!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.