Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Stap 1: De voorbereiding

Dus jij wilt een koepel plaatsen? Zoals je weet zijn er een aantal stappen waar je rekening mee moet houden voor het allerbeste resultaat. Voor je een van onze kampioenen gaat bestellen is het van belang dat je weet waar de koepel voor bedoelt is: ga je voor meer daglicht in je woning of is het voor je overkapping of veranda?

Daarna is het van belang om te bepalen of je een lessenaarsdak of een zadeldak wilt op je dak. Bij het lessenaarsdak is het ook van belang om te weten of je de lichtkoepel los wilt plaatsen of tegen een muur.

Als laatste is het van belang om de afmeting te bepalen van je koepel. Anders wordt het lastig om er eentje te bestellen natuurlijk.

 

 

Stap 2: Jouw KoepelKampioen

Daarna ga je kijken wie van onze kampioenen op jouw dak mag komen liggen.

Zodra je op onze website de Koepel hebt gevonden die perfect past bij jouw project kun je contact opnemen met de KoepelKampioen. Je ontvangt dan van ons de technische specificaties waar de uitsparing aan moet voldoen.

Zo kun je (of iemand anders) aan de slag met de uitsparing en de opstand. Wanneer de sparing met de opstand en het dakleer gereed zijn maak je hier een foto en mail je die naar de KoepelKampioen. Zodra we jouw uitsparing goedkeuren gaan we aan de slag! Over vier weken ligt jouw nieuwe koepel op je dak.

 

 

Stap 3: aan de slag!

Morgen is het zover: jouw Kampioen wordt op je dak gemonteerd! Alle voorbereiding zit erop: je hebt een uitsparing en opstand klaar en je hebt online je koepel afgerekend. De mannen en vrouwen van de KoepelKampioen zijn van harte welkom.

De volgende dag staan we voor je deur. Nog even de koffie aanklikken en ze kunnen van start! Na een paar uur staat de monteur alweer beneden op de stoep: de klus is geklaard!

En dan kan het grote genieten beginnen…