Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Koepel Karel

Karel is een graag geziene gast bij onze klanten. Zijn zadeldak-model zorgt voor een groter glasoppervlakte waardoor je veel meer daglicht in je huis haalt. Ook al is hij de kleinste van de zadeldak-broers. Met zijn symmetrische en brede bouw krijg je een ruimtelijke indruk en geniet je nog meer van de lichtinval.

Karel is daarnaast volledig inbraakwerend en heeft isolatieglas dus voldoet hij aan alle eisen die bij een veilig huis horen. Wel zo prettig om op je dak te hebben!

€ 3.100,00 excl BTW (€ 3.751,00 incl BTW)

Productomschrijving

Karel is van heel veel gemakken voorzien. Dit model geeft een zee van daglicht en er zijn er meer karaktereigenschappen die goed van pas komen!

Karel is namelijk in één kleur beschikbaar: een witte binnenzijde (RAL9010) en een grijze buitenzijde (RAL7016). En ondanks zijn grote oppervlakte is Karel zo gemaakt dat hij een minimaal aan herrie maakt bij regel of hagel. Verder is Karel volledig inbraakwerend en gemaakt met duurzaam isolatieglas. Als laatste is Karel ook erg prettig in het onderhoud: schimmel en vocht maken geen kans bij dit model.

Kortom: Karel blinkt uit met onderstaande punten:

  • Hij is inbraakwerend
  • Hij heeft HR++ Veiligheidsglas met isolatiewaarde (Ug-waarde) 1,1 W/m2K
  • Extra veel daglicht door groter glasoppervlak
  • Hij is onderhoudsvriendelijk
  • Zijn formaat is: 1694 x 1780mm
  • Hij is overal te plaatsen op het platte dak. Hierdoor ben je flexibel in het kiezen van de lichtinval in je huis.
  • Je kunt Karel altijd plaatsen: als je vrij bent om te bepalen waar je Karel op je dak wilt hebben, heb je geen last van obstakels zoals goten, dorpels en eventueel al bestaande ramen.

Karel zorgt dus voor nog meer licht in je aanbouw of bestaande woning en dat leeft wel zo prettig.

Ik heb interesse in deze lichtkoepel