Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Koepel Klaas

Maak kennis met Klaas: de betere keuze voor extra daglicht. Met een breedte van bijna 2,5 meter en een diepte van 1,78 meter brengt hij een zee van licht in je woning.

Ook Klaas is volledig inbraakwerend en heeft isolatieglas dus voldoet hij aan alle eisen die bij een veilig huis horen. Kortom: een prima kerel om te zorgen voor meer leefcomfort.

€ 3.400,00 excl BTW (€ 4.114,00 incl BTW)

Productomschrijving

Klaas is van heel veel gemakken voorzien. Dit model geeft een zee van daglicht en er zijn meer karaktereigenschappen die goed van pas komen!

Klaas is namelijk in één kleur beschikbaar: een witte binnenzijde (RAL9010) en een grijze buitenzijde (RAL7016). En ondanks zijn grote oppervlakte is Klaas zo gemaakt dat hij minimaal herrie maakt bij regel of hagel. Verder is Klaas volledig inbraakwerend en gemaakt met duurzaam isolatieglas. Als laatste is Klaas ook erg prettig in het onderhoud: schimmel en vocht maken geen kans bij dit model.

Kortom: Klaas blinkt uit met onderstaande punten:

  • Hij is inbraakwerend
  • Hij heeft HR++ Veiligheidsglas met isolatiewaarde (Ug-waarde) 1,1 W/m2K
  • Extra veel daglicht door groter glasoppervlak
  • Hij is onderhoudsvriendelijk
  • Zijn formaat is: 2484 x 1780mm
  • Hij is overal te plaatsen op het platte dak. Hierdoor ben je flexibel in het kiezen van de lichtinval in je huis.
  • Je kunt Klaas altijd plaatsen: als je vrij bent om te bepalen waar je Klaas op je dak wilt hebben, heb je geen last van obstakels zoals goten, dorpels en eventueel al bestaande ramen.

Klaas zorgt dus voor nog meer licht in je aanbouw of bestaande woning en dat leeft wel zo prettig.

Ik heb interesse in deze lichtkoepel