Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Koepel Tinie

Maak kennis met Koepel Tinie. Misschien wel de kleinste dame van de familie maar zeker niet de minste. Tinie is een koepel die perfect past bij jouw veranda. Met haar geringe maatje van 1610 x 1000 mm past ze op bijna iedere overkapping.

Koepel Tinie kan vrijstaand geplaatst worden maar dit model kan ook prima tegen de muur geplaatst worden. Alles is mogelijk!

€ 1.855,00 excl BTW (€ 2.244,55 incl BTW)

Productomschrijving

Ook Tinie heeft zo haar beste punten. Qua kleur wijkt Tinie niet af van de rest van haar familie: wit (RAL9010) aan de binnenzijde en grijs (RAL7016) aan de buitenzijde. Tinie is extra zacht voor de oren: minimale herrie bij regen en hagel. Tinie is niet onderhevig aan weersinvloeden. Deze Koepel van aluminium en glas heeft geen last van bijvoorbeeld condens of schimmel en de vervelende gevolgen die dit kan geven. Het onderhoud is dan ook vrij eenvoudig.

Verder zijn er nog wel een paar punten waar je rekening mee moet houden bij Tinie:

  • Tinie heeft veiligheidsglas (ongeïsoleerd)
  • Tinie is niet inbraakwerend en daardoor enkel geschikt voor een overkapping of veranda (dus niet voor je woning)
  • Ze is onderhoudsvriendelijk
  • Een gering maatje: 1610 x 1000 mm bij vaste plaatsing, 1610 x 1018 mm bij een losse plaatsing

Tinie zorgt dus voor meer licht op je veranda en dat leeft wel zo prettig.

Wil je Tinie vrijstaand plaatsen? Dan heb je nog een paar extra voordelen:

  • In deze uitvoering is ze namelijk overal te plaatsen op het platte dak. Hierdoor ben je flexibel in het kiezen van de lichtinval onder je overkapping.
  • Je kunt Tinie altijd plaatsen: als je vrij bent om te bepalen waar je Tinie op je dak wilt hebben, heb je geen last van obstakels zoals goten, dorpels en eventueel al bestaande ramen.
Ik heb interesse in deze lichtkoepel