Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een mooie lichtkoepel van glas

Ben jij voor je huis op zoek naar een mooie lichtkoepel? Wellicht vind je het toch een beetje donker en somber in je huis, een lichtkoepel is dan een perfecte manier om ervoor te zorgen dat jouw huis er straks een stuk lichter uit komt te zien. Met zo’n mooie lichtkoepel van glas haal je echt een verrijking voor je huis naar binnen. Bij De Koepelkampioen hebben wij de mooiste glazen lichtkoepel al voor je klaarstaan. Deze komen we graag bij je monteren, zodat jij straks in je huis of op je veranda extra kunt genieten van het zonlicht, dat volop naar binnen stroomt. Hier vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Van glas een lichtkoepel maken

Er zijn heel wat verschillende opties als het op koepels en lichtstraten aankomt. Bij De Koepelkampioen hebben we een groot aantal van deze opties in huis. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website, om hier te zien wat er bij ons allemaal tot de mogelijkheden behoort. Bekijk de verschillende modellen eens om te zien welke lichtkoepel van glas je het meeste bij de stijl van je woning vindt passen. Per slot van rekening is het belangrijk om straks een lichtkoepel te hebben waar je straks optimaal van geniet. Als wij deze lichtkoepel bij je huis komen monteren, dan mag je bij ons rekenen op een garantie van maar liefst vijf jaar. Daarbij leveren wij ook nog eens de goedkoopste glazen lichtkoepel van Nederland!

Meer weten over onze lichtkoepel van glas?

Indien je meer wil weten over onze lichtkoepels, de afmetingen en de voorbereidingen die je moet treffen voordat wij een lichtkoepel bij je kunnen komen monteren, neem dan even contact met ons op. We staan altijd klaar om je uit te leggen wat er bij de keuze voor een lichtkoepel allemaal mogelijk is. Je kan natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie hierover op onze website. Als jij van glas een lichtkoepel wil kopen, dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.