Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een lichtkoepel op een plat dak

Heb jij een huis met een plat dak, of is hier een veranda aan gebouwd? Dan heb je een prachtige mogelijkheid om meer licht in je huis te krijgen. We hebben het natuurlijk over een lichtkoepel, die op je platte dak te installeren is, waarna je kunt genieten van veel meer natuurlijk licht in je huis. Als een dergelijke lichtkoepel op een plat dak je als muziek in de oren klinkt, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Koepelkampioen. Wij zijn de specialist op het gebied van zowel lichtkoepels als lichtstraten en komen graag ook bij jou langs om op een plat dak een prachtige lichtkoepel te monteren!

De mooiste lichtkoepel op je dak

We nodigen je van harte uit om het assortiment aan lichtkoepels op onze website eens aan een onderzoek te onderwerpen. Bekijk welke verschillende soorten lichtkoepel wij allemaal in de aanbieding hebben en wat voor voordelen deze lichtkoepels allemaal hebben. Elk model heeft een eigen pagina met uitgebreide informatie over de afmetingen en materialen, alsmede duidelijke foto’s die je een goede indruk geven van hoe de koepel er straks ook op jouw platte dak uit komt te zien. Met een lichtkoepel op je dak zorg je dat het wonen in je huis nog een stuk prettiger wordt. Wij bieden een lichtkoepel voor een plat dak tegen de laagste prijzen per vierkante meter.

Vragen over een lichtkoepel op je dak?

Neem eens contact met ons op als je vragen hebt over hoe je een plat dak met een lichtkoepel nog aantrekkelijker kunt maken. We vertellen je dan graag wat voor voorbereidingen je allemaal moet treffen, zodat wij langs kunnen komen om jouw ideale lichtkoepel te plaatsen. We doen dit geheel professioneel en veilig, waarbij je dan ook nog eens vijf jaar garantie krijgt op de lichtkoepel in kwestie. Zo weet jij zeker dat je straks optimaal geniet in je woonkamer of op je veranda.

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.