Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een lichtstraat op je aanbouw

Heb jij een aanbouw aan je huis, waar je nog beter gebruik van kunt maken? Als je er bijvoorbeeld voor kiest om een lichtstraat op je aanbouw te laten bouwen. Op die manier heb jij dan straks een prachtige, natuurlijke lichtval in je aanbouw, zodat je hier optimaal van gaat genieten. Bij De Koepelkampioen zijn we al vele jaren gespecialiseerd op het gebied van alles wat maar met koepels en lichtstraten te maken heeft. We nodigen je dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op onze website om te zien wat voor lichtstraten wij allemaal in de aanbieding hebben. Bij ons vind je hoge kwaliteit en strak design, met als kers op de taart een garantie van vijf jaar op al onze producten.

Een aanbouw met lichtstraat

Met een aanbouw aan je huis voeg je echt iets extra’s toe aan je huis. Maar je maakt zo’n aanbouw pas echt speciaal als je daar ook een mooie lichtstraat in laat monteren. Met een lichtstraat zorg je er namelijk voor dat er veel meer licht binnenkomt. Prachtige verlichting voor de ruimte die je in je aanbouw gebruikt, zodat je hier nog prettiger zit of met andere werkzaamheden bezig bent. Het is ons doel om dit soort kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen die hier in Nederland voor te vinden zijn. Maar ondanks dat de prijs laag is, mag je er toch op rekenen dat je een mooie, veilige lichtstraat op je aanbouw laat zetten door ons, die alle Nederlandse weersomstandigheden prima kan weerstaan.

Meer weten over een aanbouw met lichtstraat?

Als jij ervoor kiest om op je aanbouw een lichtstraat te laten monteren door ons, dan haal je echt iets unieks in huis. Niet alleen iets waar jij zelf optimaal van gaat genieten, maar ook iets waarmee je de waarde van je huis een stuk omhoog brengt. Allemaal redenen om een lichtstraat eens serieus te overwegen. En als je hier vragen over mocht hebben, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We gaan graag met je in gesprek om samen met jou de beste keuze te maken voor een perfecte lichtstraat.

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.