Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een mooie lichtstraat voor je overkapping

Heb jij ervoor gekozen om een overkapping boven je terras te laten bouwen? Dan heb je een ruimte gecreëerd waar je optimaal van kunt genieten. Extra ruimte aan je huis is ideaal om een nog ruimtelijker gevoel in je huis te krijgen. Maar als je dat gevoel nog eens wat extra wil versterken, dan hebben we een advies voor je: laat een lichtstraat boven je overkapping bouwen! Met een mooie lichtstraat van De Koepelkampioen heb jij straks namelijk nog meer natuurlijk licht in je huis en zal je samen met je gezin straks nog prettiger onder je terrasoverkapping zitten. De perfecte manier om de zon in huis te brengen!

Een overkapping met een lichtstraat

Voor een terrasoverkapping met een lichtstraat mag je altijd even contact met ons opnemen. Neem eerst eens een kijkje op onze website. Hier vind je alle opties die wij klaar hebben staan overzichtelijk bij elkaar. Zo weet jij straks zeker welke lichtstraat het beste bij jouw huis past. We hebben mooie, duidelijke foto’s van de verschillende modellen op onze site staan. Neem vooral ook even contact met ons op als je vragen hebt over de opties die we je te bieden hebben. Samen met jou bekijken we dan de afmetingen en materialen en vertellen we je welke voorbereidingen je moet treffen aan je overkapping, zodat we jouw lichtstraat kunnen komen plaatsen!

Meer weten over die terrasoverkapping met lichtstraat?

Voor de mooiste lichtstraat overkapping ben je bij De Koepelkampioen altijd aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring met het plaatsen van lichtstraten en lichtkoepels en we gaan ook graag bij jou aan de slag. Als jij op je overkapping een lichtstraat wil laten monteren, dan maak je de juiste keuze met ons. Wij rekenen namelijk ook nog eens de laagste prijzen per vierkante meter van heel Nederland. Zo kan jij straks, tegen een stuntprijs, genieten van je terrasoverkapping met lichtstraat!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.