Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Wil jij een lichtstraat op je platte dak?

Heb jij een plat dak boven je woonkamer, keuken of veranda? Dan heb je misschien wel eens overwogen om iets aan het dak te laten doen. Het dak is namelijk een perfecte plek om extra licht binnen te laten. Mooi daglicht dat een geheel nieuwe sfeer aanbrengt in je huis. Bij De Koepelkampioen hebben ervaring met het lichtstraat op een plat dak monteren. We hebben hier meerdere verschillende modellen voor in de aanbieding. We leveren altijd de beste kwaliteit, standaard tegen de laagste prijzen per vierkante meter van Nederland!

Op een plat dak een lichtstraat laten inbouwen

Met een lichtstraat op een dak geef je geheel nieuw elan aan je ruimte. Er gaat op het gebied van verlichting niks boven natuurlijk licht, dat door middel van een lichtstraat vrij spel heeft in je huis. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat voor mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben op het gebied van lichtstraten en lichtkoepels. We hebben vele jaren ervaring met het leveren van de mooiste lichtstraten en komen ook graag bij jou langs om wat extra licht in je leven te brengen! En als wij een lichtstraat leveren, dan mag je rekenen op vijf jaar garantie!

Meer weten over een plat dak met lichtstraat?

Met een lichtstraat op je dak weet je zeker dat je straks nog lekkerder in je huis zit. Dat extra zonlicht jaagt de somberheid uit huis. Het is ons doel om eenvoudig eerlijke producten een te bieden aan onze klanten. Producten die dan ook nog eens goedkoper zijn dan je elders in Nederland kunt vinden. Als wij een lichtstraat of lichtkoepel leveren, dan is deze standaard voorzien van montage. Onze professionals komen graag langs om een plat dak van een lichtstraat te voorzien. We hopen dan ook snel van je te horen als je plannen hebt wat extra licht in je leven te brengen!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.