Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een lichtstraat voor je uitbouw

Ben jij op zoek naar een mooie aanvulling op je uitbouw, waarmee je meer daglicht naar binnen haalt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je bij De Koepelkampioen allemaal te bieden hebben. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan lichtkoepels en lichtstraten, waarmee je een zee aan zonlicht naar binnen laat komen. Je hebt bij ons de keuze uit het formaat van de lichtstraat, zodat je zelf kunt bepalen hoe groot deze moet worden en hoeveel licht hij daadwerkelijk binnen moet laten. We raden je dan ook aan om eens op onze website een kijkje te nemen om hier te zien wat we allemaal op voorraad hebben staan. Bij ons vind je een lichtstraat voor je uitbouw tegen echte stuntprijzen.

Een uitbouw met lichtstraat

We vinden het bij De Koepelkampioen belangrijk om onze klanten de beste kwaliteit te leveren. Als je ons een lichtstraat op je uitbouw laat monteren, dan mag je er op rekenen dat deze helemaal perfect wordt aangebracht. We hebben ervaren monteurs in dienst die dit helemaal professioneel voor je in orde gaan maken. We hebben als doel om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken en dit te doen tegen de scherpste prijs die hier in Nederland voor te vinden is. Al onze producten worden daarbij ook nog eens geleverd met een garantie van 5 jaar.

Meer weten over hoe je jouw uitbouw met een lichtstraat verrijkt?

Neem gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en samen met jou te bekijken wat de beste optie is voor jouw huis. Een uitbouw met lichtstraat is een enorme aanvulling op je huis. Niet alleen heb je dan nog meer zonlicht in je huis, maar je mag daarbij er ook op rekenen dat de waarde van je huis omhoog gaat. Dat zorgt er volgens ons toch voor dat je nog eens extra kunt genieten van je uitbouw en lichtstraat!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.