Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een lichtstraat voor je veranda

Met een veranda aan je huis is het optimaal genieten. Lekker zitten in de veranda en genieten van het zonnetje… Maar je kunt dit genieten nog eens een extra zetje in de rug geven. Dit doe je met een mooie lichtstraat op het dak van je veranda. Hierdoor stroomt er ook door het dak een zee van zonlicht je huis binnen, waardoor jij straks nog eens extra kunt genieten als je in een comfortabele stoel op je veranda hebt plaatsgenomen! We raden je dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Koepelkampioen. We bieden je namelijk de mooiste lichtstraten, altijd tegen de scherpste prijzen.

Genieten op een veranda met lichtstraat

Het is het doel van De Koepelkampioen om ervoor te zorgen dat mensen optimaal van hun veranda of woonhuis kunnen genieten. Hiervoor hebben wij een aantal mooie lichtstraten en lichtkoepels in ons assortiment klaarstaan. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien welke modellen we allemaal in de aanbieding hebben. Je zult dan meteen zien dat we al deze modellen tegen scherpe prijzen verkopen. Sterker nog, bij ons vind je de laagste prijs per vierkante meter voor die mooie lichtstraat! En om het kopen van een lichtstraat voor je veranda bij De Koepelkampioen nog aantrekkelijker te maken, krijg je hier ook nog eens vijf jaar garantie bij!

Welke lichtstraat voor jouw veranda?

Neem de tijd om te bekijken welke lichtstraat het beste past op jouw veranda. Met een verschillende stijl of een andere afmeting kun je namelijk al een enorme aanpassing maken aan de sfeer op je veranda. Je mag natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om samen met ons te bekijken wat voor mogelijkheden we allemaal voor je klaar hebben staan. We hopen dan ook binnenkort een keer van je te horen om alle mogelijkheden op dit gebied met je door te nemen!

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.