Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een lichtstraat op je zadeldak

Heb jij een huis met een zadeldak en ben je op zoek naar een goede manier om hier eens wat extra licht door naar binnen te laten komen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Koepelkampioen. Wij hebben namelijk een mooi aanbod aan verschillende opties op dit gebied voor je klaarstaan. Met een mooie lichtstraat voor je zadeldak zorg je er bijvoorbeeld voor dat je straks veel meer zonlicht in je huis krijgt. We bieden je de mogelijkheid om een lichtstraat in meerdere verschillende afmetingen bij ons te bestellen. Kies zelf hoe groot jij wil dat je lichtstraat wordt en wij zorgen ervoor dat deze op maat voor je wordt gemaakt.

Een zadeldak met een lichtstraat

Iedereen vindt het toch fijn als er mooi zonlicht je huis binnen kan stromen. Natuurlijk licht geeft toch net dat beetje extra aan je inrichting, het is zodoende goed om een optie te zoeken om zoveel mogelijk licht te laten binnenkomen. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring met het aanbrengen van lichtstraten en lichtkoepels en helpen jou ook graag met het maken van een keuze voor de beste lichtstraat voor jouw dak. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, of kijk eens op onze website om te zien wat voor modellen wij allemaal in de aanbieding hebben staan.

Wil jij een lichtstraat op je zadeldak?

Als jij op je zadeldak een lichtstraat gemonteerd wil hebben, dan mag je hier altijd even contact over opnemen met ons. Onze professionele monteurs komen graag bij je langs om de lichtstraat te monteren. We geven je hierbij van tevoren duidelijke instructies, zodat je weet welke stappen er moeten worden genomen om je dak hier gereed voor te maken. Elke lichtstraat die je bij ons aanschaft zul je nergens in Nederland per vierkante meter zo goedkoop vinden. Daar krijg je van ons dan ook nog eens vijf jaar garantie bij.

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.