Bel +31 (0) 40 780 2403

of stuur een email naar hallo@koepelkampioen.nl

Een platte lichtkoepel voor op je dak

Zou jij wel eens wat meer daglicht in je huis binnen willen laten komen? Dan zijn hier natuurlijk heel wat verschillende opties voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie lichtstraat op lichtkoepel op je dak. Hiervoor ben je bij De Koepelkampioen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan mooie koepels voor je klaarstaan. Zo verkopen wij onder andere een platte lichtkoepel. Dit is een koepel die wij helemaal op maat voor je maken en ook komen monteren. Zo kan jij er straks van genieten dat er veel meer licht je huis binnenkomt.

Een lichtkoepel die plat is

Er zijn meerdere verschillende koepels te krijgen bij De Koepelkampioen. Bolle koepels, die op hun eigen manier het zonlicht binnenlaten, maar ook platte lichtkoepels. Ook hier krijg je enorm veel natuurlijk licht mee in je huis. Met zo’n koepel op je dak zul je snel merken dat het een stuk fijner is om lekker in de woonkamer, slaapkamer of zolder te zitten. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te nemen op onze website, om te zien hoe onze mooie koepels er uitzien. Je mag ook altijd even contact met ons opnemen om de opties met ons door te nemen. Samen bekijken we dan wat voor koepel er het beste op jouw wensen aansluit.

Meer weten over onze platte lichtkoepel?

We hebben op onze website bij al onze modellen uitgebreide informatie klaarstaan. Zo krijg jij een goede indruk van hoe onze lichtkoepels er uitzien en hoe ze een verrijking zijn voor jouw huis. Elke koepel die wij verkopen wordt door ons voor stuntprijzen aangeboden. Sterker nog, je zult elders in Nederland geen lichtkoepel die plat is vinden die goedkoper is dan onze koepel. We zijn de specialist op het gebied van platte lichtkoepels en komen deze dan ook graag bij je installeren.

Wij zijn namelijk kampioen in dakkoepels en glasstraten voor jouw project. Ons doel? Om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laagste kosten die je kunt vinden. Al onze producten zijn verkrijgbaar voor stuntprijzen en zijn altijd inclusief montage. Standaard met 5 jaar garantie op alle modellen.